måndag 25 juni 2018

Fuck Marry Kill #7 EOTB Edition

Då är jag tillbaka med ännu en Fuck Marry Kill, detta är min 7:e och dessa verkar väldigt uppskattade. Denna gång körde vi med deltagare från Ex On The Beach. En kompis till mig har dragit lott så detta är äkta, vissa var svåra att välja men jag har en kommentar under varje bild. Så detta går ut på att jag ska ligga med en, gifta mig med en annan och döda en. Om ni är någon av personerna eller känner någon av dessa som är med, detta är ju bara en rolig grej. Vill bara påpeka att vissa av dessa har varit med i mina tidigare inlägg och jag känner absolut inte dessa utan jag kör bara på vad jag sett på nätet/tv av dem. Men ni fattar så nu kör vi!


Här var det ganska enkelt att välja att jag skulle gifta mig med Oliver för då skulle man säkert ha ett rolig liv. Sen blev det svårt för både Sebastian och Johannes har jag sett bra och dåliga sidor av. Blev slutligen att jag ligger med Tristan.

Den här var svår. Kardo fick en bromans med alla i huset och han verkar super härlig så han gifter jag mig med. Sen är både Joel och Felix sjukt snygga men tyvärr dödade jag Felix.
Den här var ganska enkel att jag ska gifta mig med Jacob och döda Ludde så då blir det att ligga med Alexander.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för er kommentar!