onsdag 6 juni 2018

Fuck Marry Kill #6

Då är jag tillbaka med ännu en Fuck Marry Kill, detta är min 5:e och dessa verkar väldigt uppskattade. Jag kan också utlova att det snart kommer fler. En kompis till mig har dragit lott så detta är äkta, vissa var svåra att välja men jag har en kommentar under varje bild. Så detta går ut på att jag ska ligga med en, gifta mig med en annan och döda en. Om ni är någon av personerna eller känner någon av dessa som är med, detta är ju bara en rolig grej. Vill bara påpeka att vissa av dessa har varit med i mina tidigare inlägg och jag känner absolut inte dessa utan jag kör bara på vad jag sett på nätet/tv av dem. Men ni fattar så nu kör vi!
Detta var ganska enkelt. Pär-Ola dödar jag även om han ser ganska bra ut. Roy ligger jag med för han ser ju också bra ut, Daniel är både rolig och snygg fatta vilket härligt liv man skulle ha med honom så därför gifter jag mig med honom.


Den här var svår, för jag känner varken mer eller mindre för någon. Blev iallafall så att jag dödade Gabriel och låg med Martin för det kan ändå vara bra och gifter mig med Andreas.


Den här var svår för alla dessa 3 killar är fantastisk snygga måste jag säga. Jag gifter mig med Filip och dödar Lance. Pascal kan vara bra i sängen så därför tar jag ett ligg med honom.
Att jag ska döda Liam var lätt men sen blev det lite svårare. Joz är hur härlig som helst så han ligger jag med och gifter mig med Steve.
Det här var också svårt (tänk att det blev 3 fotbollsspelare i 1) (Hur drog du egentligen, haha). Att jag ligger med Kevin är ganska självklart. Sen valde jag att gifta mig med Marcus för han är aningen snyggare än Victor men han verkar sjukt trevlig men tyvärr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för er kommentar!