söndag 8 april 2018

Lite av er

Hej på er!
Jag brukar säga att ni gärna får kommentera mina inlägg men ni är lite dåliga på det ännu, haha nemen ni blir bättre så det ska ni ha en tumme upp för. Idag tänkte jag att jag skulle dela med mig av en del kommentarer som jag ofta får eller som är lite konstiga.

Du är vacker.
Tack så mycket!

Du kan uttrycka dig bra i text och jag är övertygad om att du skulle kunna bli toppbloggare.
Hahha det är roligt att du tycker att jag kan uttrycka mig bra även om jag själv tycker att det kan vara lite rörigt ibland men tack. Toppbloggare är väl en dröm som lever inne i mig men får se hur det går med den saken.

Har du gjort brösten?
Först vet jag inte varför ni tycker det är intressant att veta men nej jag har inte gjort brösten och om jag kommer göra det får ni veta det.Singel?
Brukar säga att ni kan fundera på det. Om jag skulle vara ihop med någon får ni nog veta men han kanske inte vill vara en del av bloggen direkt eller så om ni fattar vad jag menar, han har ju inte valt ett offentligt liv som ändå jag har valt.

Är du verkligen en 99:a? Du ser äldre ut.
Ja jag är en 99:a men får ofta höra att jag ser äldre ut. Jag upplever också mig själv mera mogen än andra i min ålder.

Brukar du ha tajta läderbyxor?
Intressant att veta?? Men nej det händer inte så ofta.

Känner du någon tjej som var på idol uttagningen i umeå?
Nej det vet jag inte, och för den delen är umeå lite lång från närpes så jag vet inte hur du som kommenterade detta trodde att jag skulle kunna veta det.

Snap, kik, skype?
Snap använder jag inte, kik används men det får inte inte bara så här och samma med skype men det använder jag knappt heller. Ni kan istället följa ia.finland på instagram här är en länk!!Är du svensk?
Är finlandssvensk så jag bor i Finland med föräldrar härifrån. Däremot bor jag på de ställe i Finland där man pratar svenska.

Jag kan gå ner på knän och kyssa dina skor.
Hhaha ja jag måste bara skratta till detta, vad ska man äga. Tycker det ska vara äckligt att kyssa ett par smutsiga skor men om du gillar det så varför inte :D

Är du modell?
Nej jag jobbar inte som modell, däremot modellar jag för egen del och har blivit tillfrågad att modella för företag. Men modell har alltid också funnits som en dröm så vem vet vad som händer.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för er kommentar!