lördag 24 mars 2018

Fuck Marry Kill #5 AYTO Edition

Då är jag tillbaka med ännu en Fuck Marry Kill, detta är min 5:e och dessa verkar väldigt uppskattade. Denna gång körde vi med deltagare från Are You The One Sverige. En kompis till mig har dragit lott så detta är äkta, vissa var svåra att välja men jag har en kommentar under varje bild. Så detta går ut på att jag ska ligga med en, gifta mig med en annan och döda en. Om ni är någon av personerna eller känner någon av dessa som är med, detta är ju bara en rolig grej. Vill bara påpeka att vissa av dessa har varit med i mina tidigare inlägg och jag känner absolut inte dessa utan jag kör bara på vad jag sett på nätet/tv av dem. Men ni fattar så nu kör vi!

Pss.... Det är 10 deltagare men endast 9 rymdes med här så Patrick Mamlkvist blev över efter lottningen, men det är en kille som jag till först tyckte var en aning konstig men nu gillar jag hans personlighet.
Måste också säga att alla dessa var sjukt svåra att bestämma sig för vad man ville göra.

Kevin dödar jag även fast han verkar vara en sjukt sprallig kille. Christoffer ligger jag med och Robin gifter jag mig med. Robin var en person som jag först tyckte var lite konstig men ju mera han öppnade upp sig så verkar han vara en sjukt härlig kille.

Diego dödar jag lätt eftersom jag har lite svårt för honom men sen blev det riktigt svårt för de som är kvar är riktigt snygga och härliga killar men det blev till slut att jag gifter mig med Pontus och ligger med Martin.
Här var det ganska lätt att jag skulle gifta mig med Jonathan jag menar titta bara på honom också hur snygg han är. Sen blev det svårt igen men Shad tyvärr du dör och Robert får ett ligg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för er kommentar!