tisdag 20 mars 2018

Dagens bravader + bilder

Hej!
Vakande kring 9 i morse av att min telefon ringde, typiskt mig att bli väckt av något sånt då jag äntligen skulle få sova hur länge som helst. Steg iallafall upp och bara chilla framför datorn någon timme, åt mat och tittade på AYTO. Sen började jag skumma igenom matten lite snabbt och så städade jag upp bland alla mina papper. Känner att jag varit ganska effektiv idag fast jag egentligen har chillat till stor del.
Nu är det så vacker om dagarna då solen lyser men det fortfarande är vitt på maken så nu kom jag just in från en liten promenad där jag också hade med kameran, inga naturbilder blir det denna gång utan bilder på mig själv.
Ikväll blir det troligen en till promenad, chit chatta med M, ladda batterierna för imorgon börjar jag på min praktik. Nu ska jag uppdatera insta och ni som inte följer mig kan göra det här eller så söker ni på ia.finland =). Just nu känner jag mig faktiskt lite mindre stressad än vad jag gjort före och nu känner jag också att jag har massor av ideer som jag ska kunna blogga om men det får ni se i framtiden vad det blir.
Puss&Kram
//:Ia
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för er kommentar!