måndag 6 mars 2017

Veckan i korthet

Hej!
Ja förra veckan bestod ju till stor del av förkylning för min del, så det blev ju mest att titta på vintersport i tv. Jag blev ju även 18 år, hann jobba en del men över till denna vecka nu.
Ja nu börjar ju nämligen IA i 6 veckor, men som jag också har sagt så måste vi gå i skolan paralellt vi som tar kombi.
Måndag: Idag är jag faktiskt ledig även om jag skulle ha börjar IA men min handledare var ledig så då fick jag också vara ledig. Ska dock dit och göra arbetslistan, hitta kläder, bekanta mig med stället. Ska också och hämta en mattebok till mig idag. Min förkylning är faktiskt ganska bra nu så hoppas det inte går bakåt.
Tisdag: Då blir det en heldag i skolan.
Onsdag: Inleder jag förhoppningsvis IA om allt går som planerat. + skola.
Torsdag: Vet jag inte men säkert IA, vi får se lite mera efter jag varit dit idag. + skola
Fredag: Säkert samma sak, lillebror åker på läger denna dag. + skola för min del. Blir också att fixa klädsel och annat inför lördagen.
Lördag: Jag blir gudmor till Joline! Så roligt ska detta blir, hoppas bara jag håller mig frisk nu då. Lillebror är ännu på läger,
Söndag: Jobbar jag på mitt jobb. Lillebror kommer hem sent på kvällen och jag har kvällsskift så vi träffas kanske först någon gång under måndagen.

Sen så börjar ju en ny vecka igen efter detta och som ni ser har jag full rulle 6 veckor framåt så bloggen kan ju bli lite lidande men jag ska göra mitt bästa för att få det att funka.
Kram//:Ia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för er kommentar!