torsdag 29 december 2016

Jobba på

Hej!
Ja igår var jag ju på jobbet hela kvällen och samma sak ikväll. Det är så roligt att jobba när alla blir glada när man kommer, säger att man får 10 + i betyg, passar så bra att jobba inom vården, att man är snäll mm.. Jag älskar bara mitt jobb.
Det är ganska skönt att åka hemifrån också för vår lilla katt har typ rivit ner hela granen så den ser ut som en bedrövelse, sen så finns det saker som ska behöva städas före vi får gäster på Lördag och allt som vi ska bjuda på ska fixas. Som tur är tror jag redan att jag fixat min outfit till den kvällen även om jag alltid brukar vela in i sista minuten före de öppnar dörren.
Ska väl åka med syrran in till stan före jag börjar jobba men ni bloggläsare har ni några önskningar vad jag ska blogga om.... kommentera gärna här nedan.
Just det... idag börjar ju kvalet i backhoppar veckan och ni som följt min blogg vet ju att jag har förkärlek till Österrike så vi håller tummarna för er (dock har jag ju några till som jag hejjar lite extra på fast de inte är österrikare). Synd bara att jag jobbar ikväll fast det är ju inte hela värden när det bara är kval.
//:Ia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för er kommentar!